Evenementenorganisatie Corné
Bel: 06-28902750

Verhuur van frietwagen of oliebollenkraam

Kan ik een snackwagen huren? Ja dat kan! Wij bakken heerlijke, verse friet & snacks voor elke gelegenheid!                                                                      

Zoals feestjes thuis, bedrijfsbijeenkomsten, schoolfeesten, bruiloften, premiers, openingen, buurtfeesten, festivals en evenementen. 

Evenementenorganisatie Corne biedt u de mogelijkheid, om samen met uw gasten te genieten van heerlijke verse friet en snacks. Op bijna iedere locatie is het voor ons mogelijk om met onze gezellige snackwagen bij u langs te komen. Alles wat wij nodig hebben, is een plek om te parkeren en een stopcontact. De rest regelen wij, zodat u optimaal kunt genieten van uw eigen feest.

Een grote groep voorzien van heerlijke friet in een korte tijd? Wij bieden een bakcapaciteit tot wel 1000 porties friet per uur! Onze klantvriendelijke medewerkers bereiden voor u met passie de lekkerste friet en de beste snacks. Informeer naar de mogelijkheden en onze super scherpe prijzen. 

Wat kost het om een snackwagen te huren?

Omdat ieder feestjes anders is, maken wij voor u graag een passende en vrijblijvende aanbieding op maat. Hoe groter de groep, des te voordeliger onze aanbieding! U kunt ons al inhuren vanaf 25 personen.